ALT OM KVISER OG UREN HUD

Les mer om hva kviser faktisk er, hvorfor man får kviser og hvordan man kan bli kvitt dem. Vi tar opp myter og kommer med noen anbefalinger.

Det å ha kviser og uren hud er det aller vanligste hudproblemet som finnes. Over 90% av tenåringer opplever kviser og uren hud, i ulik grad, men også voksne opplever dette. Moden akne er faktisk et økende problem, pga stress, hormonelle forhandlinger, miljøforurensning.

Det å forstå og behandle kviser og uren hud kan være komplekst og vanskelig for mange. Vi har laget disse sidene for å hjelpe og skape forståelse.  Og har forsøkt å bryte det opp på en enkel og forståelig måte.

Alt fra den biologiske siden av kviser, ulike kvisetyper, hudtyper og vil også anbefale produkter som hjelper på ulike hudtyper og kvisetyper.

Spør oss om du trenger hjelp til å finne ut av det eller finne produkter som passer for deg og dine behov. Vi hjelper deg gjerne.

Ulike akne/ kvisetyper

Kviser eller akne defineres først og fremst av alvorlighetsgraden, og om de er betente eller ikke- betente kviser.

  1. Ikke betente kviser – Ikke- inflammatoriske akne/ kviser
    • Kviser som generelt er milde, kommedoner, sorte prikker og whiteheads.
  2. Betente kviser – Inflammatorisk akne/betente kviser

Andre former for akne (som ikke er acne vulgaris) er ofte veldig vanskelig å behandle. Man trenger en kvalifisert dermatolog/hudlege for å behandle disse svært alvorlige og sjedne aknetypene.

  • Acne Conglobata
  • Gram-Negative Folliculitis
  • Pyoderma Faciale
  • Acne Filminan
Karma.no acne center
ta hudtesten

Viktig å vite om kviser og uren hud.

 

Husk dette:

Når du skal kjøpe hudpleieprodukter eller et hudpleieregime for huden din og for å behandle kviser og uren hud, bør du bruke produkter tilpasset din hudtype først og fremst, og så produkter tilpasset din kvisetype også. Det er stort forskjell på moden sensitiv hud med dype cystiske kviser og tenåring med fet hud med kviser.

Alle har rett til en ren og frisk hud

En god hudhelse kommer med gode hudpleierutiner og produkter tilpasset deg og din hud- vi kan skreddersy behandling til dine behov.

bestselgere fra 100% Pure

Start med et hudpleieregime for DIN hudtype.

Hvilket hudpleie regime anbefaler vi?

Når du har lest litt om kviser og uren hud, er det lettere å forstå hvilke produkter du skal bruke for å behandle det. Vi har «skreddersydd» mange veldig effektive produkter- og hudpleieregimer for de ulike hudtypene og kvisetypene. Start DITT hudpleieregime idag:

Bli kvitt kvisene dine – lær mer om din hudtype og hvorfor det er så viktig å bruke et personlig tilpasset aknebehandlingsregime.

TA HUDTESTEN- FÅ EN GRATIS VURDERING OG RÅD FRA VÅRE EKSPERTER.

Ønsker du et skreddersydd hudpleiereigme for din hud? Ta kontakt med Åse Hanken – epost [email protected] eller ta hudtesten på Karma.no.

Et hudpleieregime betyr en rekke produkter, satt sammen i en rekkefølge, for å behandle DIN hudtype og behov. Et hudpleieregime skal brukes hver dag og ukentlig, over tid. Et hudpleieregime består som regel av renseprodukter, skrubb/eksfoliering, fuktighetskrem + eventuelle spesialprodukter for hudtypen eller hudproblemet.

Ta kontakt med oss [email protected]
SPRÅK
Skroll til toppen