Hvordan blir du kvitt kvisene?

Det finnes ingen mirakelkur mot kviser.

Du har sikkert lagt merke til at det er umulig å gå forbi hyller i butikkene, i kosmetikkavdelinger, Vita, apotekene, H&M etc uten å se akne behandlingsprodukter. Veldig mange av dem, sier at de kan “helbrede akne” eller at de tilbyr en eller annen akne- formel, som skal kurere kvisene for alltid.

Sannheten er at mange av disse produktene er ikke engang verdt esken de kommer i.

Men kan du bli kvitt kvisene?

 Alle produkter som sier de kan kurere akne, bør du være skeptisk til. Tenk på det, hvis det finnes en kur for akne, hvorfor går noen da fremdeles rundt med kviser og uren hud. Ingen ville gjort det, hvis det faktisk fantes en mirakelkur, slik at kviser slutter å oppstå.
 

Selv om vi kan minimere utbruddene og midlertidig bli kvitt dem, kan man som oftest ikke bli kvitt dem for alltid,  bare ved å bruke hudpleieprodukter.  Det vil si, man kan ikke forsikre seg om at du ikke får et utbrudd igjen! Hvis du ikke tar vare på huden din, har en usunn livsstil og har hormonelle forandringer, vil man kunne få kviser, uansett..

Kontinuerlig pleie av huden er veldig viktig og vi vil si, essensielt, om du sliter med kviser og ure hud, uansett alder.

Våre akneprodukter inneholder blant annet Salisylsyre, og andre aknebekjempende ingredienser, som bla. jobber med å eksfoliere bort døde hudceller. Tette porer er hovedårsaken til at bakteriene yngler, og en god eksfolireing danner grunnlaget for rene porer og nye, sunne hudceller, som balanserer huden og gir ren hud og glød i ansiktet.

For å beholde den positive effekten dette gir til huden, må produktene brukes kontinuerlig, ellers vil porene bli tilstoppet av overflødig fett og døde hudceller, som igjen vil føre til at aknene kommer tilbake.

Og viktigst av alt, produktene du bruker bør være tilpasset din hudtype, først og fremst, deretter den type akne/kviser du har.

Følg et hudpleieregime tilpasset deg og din hud!

SPRÅK
Skroll til toppen