Ønsker du å bli forhandler av Mario Badescu?

Mario Badescu

DCO Scandinavia AS har vært distributør og offisiell parner med Mario Badescu i over 10 år. Vi har jobbet tett med denne merkevaren og sett utrolig gode resultater av de skreddersydde hudpleieregimene de er så kjent for.  Ikonene som Facial Spray og Drying Lotion er bestselgere i over 40 land.

Mario Badescu  tilbrakte mange år som forsker i laboratoriet og testet sine innovative produkter i salongen sin i New York. Hollywood kjernen trykket raskt Mario Badescu til sitt bryst, og slik begynte ballen å rulle for den gang ikke så kjente dermatologen, og merket ble fort kjent blant de fleste. Resultatet av alt det harde arbeidet, kan fortsatt sees i dag. Mario Badescus botanisk-baserte hudpleieserie er utviklet for å holde huden din frodig og vakker. Mario Badescu Skin Care er stolte av å fremdeles kunne tilby de samme personlige, skreddersydde hudpleiebehandlingene, de er så kjent forMario Badescu har mange signaturprodukter, som fungerer på mange hudproblemer og hudtilstander, og produktene du ser på nett og i butikk, er de samme som brukes til behandlinger i den renommerte hudpleiesalongen til Mario Badescu i New York.

Ta kontakt med oss om du er interessert i å selge Mario Badescu – fyll ut skjemaet her >>

Visjon

Da Mario Badescu gikk bort, ønsket selskapet å være trofast mot Mario Badescu sin visjon.» Å lyse opp verden med våre velprøvde hudpleieprodukter og behandlinger, for å kunne gi kundene den vakre og sunne huden ethvert menneske har krav på.» Kjendiser rundt om i verden elsker deres produkter og ansiktsbehandlinger. Tusenvis av mennesker nyter i dag en sunn og frisk hud, som et resultat av Mario Badescus produkter.

Kjendisenes favorittmerke – tilgjengelig for alle

Svært mange kjendiser har offentlig takket Mario Badescu for å reddet huden deres, gjort huden sunn og levende. Mange av dem frekventerer Mario Badescu sin eneste hudpleiesalong i verden, som ligger i New York. Dette er en virkelig erverdig hudpleiesalong. Fra talkshowverten Martha Stewart til P. Diddy og Kylie Jenner, og alle derimellom, så er Mario Badescu kjendisliste en «who`s who» i underholdningsindustrien.

Kylie Jenner bruker også Mario Badescu Drying Lotion

Etter at realitystjernen Kylie Jenner fra «Keeping up with the Kardashians» snappet om at hun bruker Drying Lotion på kvisene sine, har enda flere fått opp øynene for dette effektive kvisemiddelet. Hennes søster Khloé Kardashian og mamma Kris Jenner, har også oppdaget dette merket og har flere ganger snakket om Mario Badescu.Det er mange flere Hollywood kjendiser som sverger til Mario Badsecu, alt fra Jennifer Aniston, Charlize Theron, Sarah Jessica Parker, Martha Stweart, Ophrah Winfrey og mange mange andre, har uttalt deres bruk av merket. Drying Lotion er bestselger i alle 40 land hvor Mario Badescu selges og er svært popluært også her i Norge.

 

"Everyone should have the right to and possibilty to have a clear and healthy skin"

Mario Badescu, New York 1967

 

Flere av verdens mest kjente Hollywood stjerner vanker i renommerte hudpleiesalongen til Mario Badescu i New York Flere av Mario Badescu`s produkter har blitt «ikoner og bestselgere i over 40 land.

Du er velkommen til å ta kontakt om du ønsker mer informasjon om Mario Badescu og ønsker å bli forhandler.

Kontakt info: Fredrik Bjørgan på telefon + 47 48 10 54 09

eller send en epost til [email protected].

SPRÅK
Skroll til toppen