Skreddersydde hudpleieregimer – gir sunn og frisk hud

Skreddersydde hudpleieregimer

SKREDDERSYDDE HUDPLEIEREGIMER

Det er ikke noe «one fits all» når det kommer til hudpleie. Vi snakker hele tiden om HUDPLEIE her, og ikke andre underliggende årsaker til hvorfor man har kviser eller problemhud. Vi er opptatt av hvordan man best behandler huden sin, for å oppnå en så god hudhelse om mulig.

MERK!! Det er noen som har alvorlige akne- eller hudproblemer, som bør vurderes av hudlege, og som ikke lar seg behandle kun av hudpleieprodukter. Det vi snakker om er altså det hudpleie kan bidra med til å opprettholde en ren og frisk hud.

Hemmeligheten med en ren og frisk hud, er ikke egentlig så vanskelig. Det er aller viktigst at huden er har rene porer,  en balansert talgproduksjon pga nok fuktighet, og at en hud med betennelser og inflammasjon, blir behandlet med beroligende produkter.

Det er viktig å gi huden et optimalt utgangspunkt, tilpasset hudtyper, og de personlige hudproblemene man har. Et regime er noe man følger hver dag, med spesialprodukter og ekstra pleie for ulike behov og problemer.

Man velger ut en rens, toner og fuktighetskrem + en god skrubb/peeling – tilpasset hudtypen og setter igang.

Et hudpleieregime består av følgende:

  • 1. Eksfoliering – 1-2 ganger per uke – dette for å bli kvitt døde hudceller og talg/fett som tetter porene og som fører til økt bakterieflora og potensielt kviser.
  • 2. Rens og Toner  tilpasset din hudtype og behov- hver dag
  • 3. Fuktighetskrem tilpasset din hudtype og behov – hver dag

I tillegg finnes det

  • 4. Spesialprodukter  – som spot treatments for kviser eller sorte prikker, beroligende kremer osv
  • 5. Ekstra pleie – som ansiktsmasker og serum/emulsions og oljer, som gir ekstra pleie til huden.
bestselgere fra 100% Pure

Ser du etter gode hudpleieprodukter, ta kontakt med oss, så hjelper vi deg i mål. Send en epost til Å[email protected] eller ring + 47 98 21 66 84.

Åse er produktansvarlig i Karma.no

Les også hvordan Kaja ble kvitt kvisene sine her >>

SPRÅK
Skroll til toppen